IZANAGI: RETROSPECTIVA 2.0

Festivalul de animație japoneză IZANAGI pornește al doilea maraton al anului în cinci cinematografe din țară, cu o nouă ediție retrospectivă. Iubitorii de cultură japoneză se pot bucura de cele mai populare titluri ale edițiilor de până acum. Printre filmele care au umplut sălile se vor număra Akira, Grave of the Fireflies și Your Name.

read more »
No Comments

IZANAGI 04 [1-31.03.2024]

Din martie, festivalul de animație japoneză IZANAGI revine în patru cinematografe din țară pentru a IV-a ediție, cu tema distopia. Pasionații de cultură japoneză, science-fiction și filosofie vor putea viziona filme apreciate și iubite la nivel mondial, precum Akira, Nausicaä of the Valley of the Wind sau Ghost in the Shell 2: Innocence.

read more »
No Comments

IZANAGI: RETROSPECTIVA

IZANAGI – Japanese Film Festival pornește prin țară în lunile noiembrie și decembrie cu o retrospectivă încărcată cu filme animate japoneze apreciate la nivel mondial. Pasionații de cultură japoneză se vor putea bucura pe marele ecran de filme precum Grave of the Fireflies, Ghost in the Shell sau Spirited Away.

read more »
No Comments

IZANAGI 03 [3-5.03.2023]

Festivalul de animație japoneză IZANAGI revine cu a treia ediție în weekendul 3-5 martie 2023 la Cinemateca Eforie din București, cu filme marca Studio Ghibli.

read more »
No Comments

IZANAGI 02 [4-6.03.2022]

Festivalul de animație japoneză IZANAGI revine în weekendul 4-6 martie 2022, la Cinemateca Eforie din București, cu filme de Makoto Shinkai și Mamoru Hosoda.

read more »
6 Comments

IZANAGI 01 [22-24.11.2019]

Festivalul de animație japoneză IZANAGI revine în perioada 22-24 noiembrie 2019, la ARCUB, cu proiecția filmelor Paprika, Ghost in the…

read more »
No Comments