REDIRECȚIONEAZĂ GRATUIT 3.5% DIN IMPOZIT PRIN FORMULARUL 230​
[ FORMULAR ÎNCHIS. MULȚUMIM! ]

Toate persoanele care obțin venituri din salarii au dreptul de a redirecționa, în mod gratuit, 3.5% din taxele din impozit către un proiect social sau cultural în care cred. Suma redirecționată este trimisă către asociație de către Statul Român, nu este retrasă din salariu. Procesul este voluntar și, în cazul în care suma nu este redirecționată către o asociație, banii vor intra în bugetul general de stat.

Pentru a redirecționa 3.5% din impozit către o asociație, o persoană trebuie să completeze FORMULARUL 230, disponibil la butonul de mai sus, până la 22 mai în fiecare an. Atât. Durează doar un minut. Mai departe, noi vom prelua acest formular semnat de tine și îl vom depune la organele competente, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Apoi, ANAF va trimite suma în contul ASOCIAȚIEI CULTURALE IZANAGI. Este posibil să primiți o scrisoare de confirmare de la ANAF, prin care veți fi anunțați că banii au fost redirecționați către noi.
Formularul 230 poate fi completat de orice persoană cu vârsta de peste 18 ani care a realizat în anul anterior venituri din salarii în România sau care are pensie lunară mai mare de 2000 RON / net.
IZANAGI – JAPANESE FILM FESTIVAL este un proiect ce dorește să promoveze cultura japoneză, concentrându-se pe fenomenul manga-anime și impactul său asupra lumii, prin proiecții de filme animate japoneze, conferințe și dezbateri. De la fondarea sa în 2019, proiectul s-a extins în mai multe orașe din țară (București, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Sibiu, Brașov, Galați, Craiova), adună anual peste 10.000 de spectatori și contribuie la dezvoltarea comunității prin parteneriate cu proiecte dedicate, precum East European Comic Con, Bad Unicorn sau NEZUMI by Nemira.  
Play Video